Animation Bar Malmö – 15 March 2023

Animation Bar Malmö – 15 March 2023

Info

  • Date and time: March 15th at 18:00
  • Location: Kappa Bar at Baltzarsgatan 31, Malmö
  • Arranged by: Christoffer Olovsson

Animationsbaren i Malmö startades av 3 Hyper Island Studenter Annica Klingspor, Felix Gross Harrison och Christoffer Olovsson. Det hela var en förlängning av vad dessa tre parter gjorde ca 1 gång i månden efter Hyper Island avslut. Det var även inspirerat ifrån vad som redan gjordes i Göteborg och Stockholm.

En gång i månaden ses animatörer, illustratörer, 3D artister och olika typer av kreativt folk för att ta något kallt och dricka och samtala om allt och inget. Knyta kontakter, få tips och råd eller bara få en paus från kontoret. Där kommer allt ifrån nya till erfarna kreatörer och det är alltid lika trevligt. Vi försöker hålla eventet ca i mitten av varje månad, men platsen kan variera. Där finns en grupp på Facebook där eventet först annonseras.

Bjud en vän eller kollega och kom förbi och prata pixlar och keyframes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.